Företagareskolan den 27 februari, kom och lyssna

För dig som funderar på att starta ett företag eller nyligen har gjort det eller känner någon som funderar på att starta ett företag. Delta eller tipsa om möjlighet att vara med i företagskolan. Här får du möjlighet och verktyg till att färdigställa en affärsplan med budget och en chans att presentera din affärsidé. Du får även tillgång till ett nätverk och möjlighet att lyssna till andra företagare som berättar om sin resa.

Utbildningen sker i grupp om max 20 personer under sex måndagskvällar mellan kl 17.30–20.30 med start den 27/2. Övriga datum; 6/3, 13/3, 20/3, 27/3 och den 3/4.

Innehållet påverkas av deltagarnas önskemål. Vid den första träffen kommer vi att lyssna av allas önskemål och förväntningar. Fundera därför på om det är något område som känns extra viktigt för dig.


Du kommer att få ett omfattande kursmaterial där du kan slå upp det mesta som rör start av företag. Det finns även möjlighet att boka en kostnadsfri enskild rådgivning med någon av kursledarna om du har frågor eller vill fördjupa dig mer i något av kursens områden. 1) Företaget affärsidé / affärsmodell, 2) Marknadsföring, 3) Digital marknadsföring/nätverkande, 4) Skatter/ekonomi, 5) Kalkyl/ finansiering, 6) Workshop/pitching av idéer.

Är du intresserad eller vill veta mer – kontakta vår affärscoach Kenneth Karlsson: kenneth.karlsson@vaggeryd.se.

SAMARBETEN

  • Vaggeryds kommun
  • Gnosjöregionen
  • Vaggeryd logistic center
  • Science park-systemet Jönköping
  • Interior Cluster Sweden
  • Business Gnosjö Region