Kickstart gröna näringar – en intensivutbildning för ditt företagande

21/10 – 29/11, 2019

Science Park Kickstart är en intensivkurs för dig som drömmer om att driva eget eller precis har kommit i gång med ditt företag och vill ge det de bästa förutsättningarna framåt. Under programmet får du verktygen du behöver för att kickstarta din företagsresa och utvecklas vidare.

Den 21 oktober drar vi igång nästa omgång av Kickstart - denna gång på temat ”Gröna näringar” för dig som vill starta ett grönt företag inom exempelvis aktiviteter, boende, grön energi, hållbarhet, miljö.

Vem är du som söker? Hur går programmet till?

Kickstart är en intensivkurs för dig som drömmer om att driva eget eller precis har kommit igång med ditt företag och vill ge det de bästa förutsättningarna framåt. Under sex veckor ses vi under fem gemensamma träffar och du får möjlighet till minst två individuella coach- tillfällen. Programmets kurstillfällen sker på olika orter i Jönköpings län, främst i närheten av Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo. Du som deltar i programmet kommer att kunna ta del av de gemensamma föreläsningarna utifrån ditt lokala Science Park-kontor, i din hemkommun. Där sker också den individuella coachningen.

Programmet är kostnadsfritt.

Ansök här senast den 18 oktober