• FÖRETAGSTJÄNSTER

  Det är lätt att driva företag i Vaggeryd och Skillingaryd. Vi har spetskompetenserna inom rekrytering, digitalisering, automation och produktion.

  Företagstjänster
 • TILLVERKNING

  Vad letar du efter? I Vaggeryd och Skillingaryd hittar du din leverantör av helhetslösningar och lego för alla branscher – från automotive till möbler.

  Tillverkning
 • Handel & Service

  Varva vardagsliv med unika upplevelser. Vaggeryd och Skillingaryd har ett komplett serviceutbud med butiker, restauranger, hotell och spa.

  Handel & Service

En vital del av möbelriket

Möbeltillverkningen har en lång tradition i Vaggeryd och Skillingaryd. Här tillverkas hela eller delar av möbler för många av Europas ledande varumärken. Självklart är Vaggeryds Näringsliv också medlem i Interior Cluster Sweden.

Europas Hydraulikmecka

Våra företag hör till spjutspetsarna inom hydraulik. Det är till PMC Cylinders, Stacke Hydraulik, Vaggeryds svarv och deras kollegor som de stora tillverkarna vänder sig, för att få hjälp med helhetslösningar eller delar.

Centrum för logistiklösningar

Vaggeryds kommun satsar på att bli en av norra Europas viktigaste logistiska knutpunkter. Med vårt utmärkta läge vid E4 ligger vi bra till. Här får du optimala förutsättningar att ta emot, tillverka och distribuera dina produkter. Vi är också en del av Logpoint South Sweden.

Nyheter

På gång

Oktober 2019
ti on to fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Det händer i näringslivet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Anmäl dig här.

Medlemserbjudanden

Som medlem i Vaggeryds Näringslivsråd kan du ta del av attraktiva erbjudanden.

Bli medlem

Gör som drygt 120 lokala företag. Bli medlem du också.

SAMARBETEN